ülésmagasító

Biztonságos az utazás az ülésmagasítóban

Amikor a baba már magabiztosan járkál, szaladgál és aktívan felfedezi a világot, úgy tűnhet, hogy egyáltalán nincs szüksége autósülésre. Elég idős ahhoz, hogy az autóban lévő hagyományos biztonsági övet használja. De ez nem így van, mert 7-10 éves korában sem elég nagy ehhez.

A felnőtt biztonsági öv nem garantálja a szükséges szintű védelmet éles fékezés vagy baleset esetén. A speciális ülésmagasító azért lett kifejlesztve, hogy a gyermekeket magasabbra emelje. Ez egy egyszerűsített autósülés. Nincs háttámlája vagy oldalvédelme és nincsenek rajta extra biztonsági övek. Az ülésmagasító lehetővé teszi, hogy a gyermeket kissé feljebb lehessen emelni az autóban, így a biztonsági öv könnyen és megfelelően becsatolható.

Az autósüléssel ellentétben, az ülésmagasítót csak a jármű hátsó ülésére lehet rögzíteni. Használata 3 éves kortól ajánlott azoknak a kicsiknek, akiknek a súlya 15 és 45 kg között van. A webshopunkban megvásárolható ülésmagasítók tökéletesen szerepeltek az összes biztonsági vizsgálaton és teszten.