Zománcos edények

Nőies darabok a zománcos edények

Nem mindegy, hogy milyen edények találhatóak a konyhánkban, hiszen ezek tükrözik a stílusunkat, az ízlésünket. Igazán meleg, otthonos hangulatot képesek teremteni a zománcos edények, mert ezeken gyönyörű dekorációk láthatóak. Valódi, nőies darabokról beszélünk, amelyek picit retró stílusban, édesanyánkra, nagymamánkra emlékeztetnek bennünket.

Az idősebb korosztály tagjai minden bizonnyal még emlékeznek azokra az időkre, amikor folyton figyelmeztettek minket arra, nehogy egy hirtelen mozdulattól vagy mosogatás közben ne ejtsük le az edényt, mert lepereg a máza.

Bővebben…

Tudnivalók a mobil klímákról

mobil klíma

Mobil klíma

Napjainkban nem csupán a fix légkondik, hanem a mobil klímák is nagy sikernek örvendenek. Kétség sem férhet hozzá, hogy ezek a berendezések tökéletes választásnak bizonyulnak, ha valaki egy rugalmas hűtési vagy/és fűtési megoldást szeretne.

Egy ilyen szerkezet épp úgy beválik házakban, kisebb lakásokban, akárcsak irodákban, nyaralókban és például műemlék épületekben. A mobil klíma egyszerűen mozgatható, egyik helységből a másikba. Pontosan ebben rejlik a praktikus jellege. Bővebben…

Jó befektetés a kéményes gázkazán

kéményes gázkazán

Kéményes gázkazán

Minden háztulajdonos igyekszik a lehető legköltséghatékonyabban fűteni az otthonát, hogy a családjának megfelelő komfortot biztosíthasson a téli hónapokban. Erre optimális a kéményes gázkazán, ami Magyarországon igencsak elterjedt fűtési módszert biztosít. Nagyon jó hatásfokkal működik, így elemi része lehet a jól megtervezett otthonoknak.

A komfortszerelvenyshop.hu internetes üzlet többféle kéményes gázkazánt bocsájt az érdeklődők rendelkezésére, amelyeknek mindegyike igen magas minőségű. Ismert gyártók termékei ezek, már a nevük is garantálja a színvonalat és az időtállóságot. Hosszú távú befektetésnek bizonyul a kéményes gázkazán megvétele, tehát mindenképpen megéri. Bővebben…

A Bank Attack társasjáték újszerű izgalmakat ígér

Bank Attack

Bank Attack

A kooperatív játékok egészen új színt hoztak a társasozás világába. Ugyanis ezek révén már nem ellenfelekként vehetnek részt az emberek a mókában, hanem együttes erővel kell megoldjanak különböző feladatokat. Például a Bank Attack társasjáték egy bankrablást elevenít meg, pontosabban egy széf feltörését, amit csak közös erővel és együttműködés révén lehet véghezvinni.

Különféle lépéseket kell végrehajtani nagy pontossággal ahhoz, hogy a végén 50 millió dollárra tehessenek szert a résztvevők, így mindenkinek maximálisan oda kell tennie magát vagy a többiek is vele buknak. Bővebben…

Stabil kell legyen a baba etetőszék

baba etetőszék

Baba etetőszék

A babák és kisgyermekek etetése nem egy könnyű feladat. Ezt a gyakorlott szülők maximálisan alá tudják támasztani. Szerencsére, ha adott a baba etetőszék, akkor sokkal egyszerűbbé válik helyzet. Nyilván csakis akkor segítheti ez a szülőt és a kisbabát is, ha az magas minőségű, biztonságos, stabil és nem utolsó sorban kényelmes.

Számos egyedi darab megvehető a Pindurka Bababoltban, ahol nem mellesleg az árak is kedvezőek. Itt egyáltalán nem nehéz megtalálni azt a modellt, amit a kisbaba már fél éves korától használni tud, nagyjából 15-20 kilogramm eléréséig. A Pindurka által forgalmazott baba etetőszék nagymértékben megkönnyíti a szülők és nagyszülők számára az etetést, legyen az reggeli, ebéd vagy épp vacsora. Bővebben…

Szerezzen be a gyermekének egy pénztárcát!

pénztárca

Bőr pénztárca

Az emberek rendszeresen járnak különböző helyekre, esetleg vendéglátói helyiségekbe. Itt pedig nem mindig lehet bankkártyával fizetni, hiszen van ahol kizárólag készpénzt fogadnak el. Pontosan ezért nem maradhat otthon a pénztárca, amiben mindig kell legyen némi készpénz is.

Fontos tehát, hogy mindenki rendelkezzen ezzel az eszközzel, hogy a legtöbb alkalomnál maguknál hordják azt. Sok esetben még a gyerekeknek is vásárolnak hasonló terméket, hogy az uzsonnára valót legyen miben tartani. Természetesen a gyerekeknek szánt pénztárcában nem fog találni bankkártyának való férőhelyet. Bővebben…

Babaváró támogatás családalapításhoz

Érdemes átgondolni a babaváró támogatást

Babaváró támogatás családalapításhoz

Babaváró támogatás családalapításhoz

Idén sem marad el! Sőt, egészen 2022 december 31-ig bárki részesülhet a babaváró támogatás előnyeiben, ami nagyon nagy segítségnek számít, ezért kár lenne kihagyni.

Érdemes a jelzalog.com hitelközvetítő kollégái segítségét kérni, mivel a babaváró támogatás is egy banki hitelnek minősül, csupán más feltételek vonatkoznak az ügyfelekre az igénylést illetően. A babaváró támogatás futamideje alatt, ha a felek felbontják a házasságot, akkor vissza kell fizetniük az összeget 120 napon belül.

Bővebben…

Válasszunk szezonális virágcsokrot!

virágcsokor

Virágcsokor ajándékba

Általában már szeptemberben eljön az ideje a melegebb ruhák elővételének és a teák szürcsölgetésének. Ám sokan nem is sejtik, hogy az ősz tökéletesen megfelel egy szezonális virágcsokor elkészítéséhez vagy megvásárlásához. Vannak, akik találékonyak és maguk is megoldják a szálak összefőzését, mégis a legtöbben a profikhoz fordulnak.

Ebben az időszakban, a sárgás és a narancsos árnyalatok kerülnek a porondra. Érdemes az évszakhoz kötődően vásárolni, ugyanis nemcsak színeket varázsolhatunk a lakásba, hanem a megszokottól eltérő csokrokban is gyönyörködhetünk. A hűvösebb időben a sárguló levelek megteremtik a hangulatot a narancs és a bordó megjelenésének, amelyek a hideg estéken is melegséget árasztanak. Bővebben…

A terepgumi sziklás helyekre

terepgumi

Terepgumi

Egy vad, köves, sziklás terep leküzdéséhez kell egy jó verda és egy célnak megfelelő abroncs szett is. Ha megvan a terepviszonyhoz ideális terepgumi, biztos lehet benne a sofőr, hogy remekül tudja majd irányítani a verdát, és nem okoznak gondot neki a legveszélyesebb helyek, szituációk sem.

Manapság nagy népszerűségnek örvend a 225/65-R-17 TRIANGLE TE-301 102H és a 05/70R15 ALL TERRAIN TL Cordian terepgumi is. Ez a kettő megvásárolható a tutigumi.hu webshopban. Ezek amellett, hogy nagyon időtálló eszközök, még relatíve olcsón vehetőek meg. Bővebben…

Tökéletes formák sövényvágóval

Multifunkciós szerszám a HECHT sövényvágó

Tökéletes formák sövényvágóval

Tökéletes formák sövényvágóval

Ha már lenyírtuk a füvet a damilos fűkaszával és összegyűjtöttük a lehullott leveleket a lombseprűvel, akkor ideje egy kis figyelmet fordítani a ház előtt húzódó sövényre is.

Az is csak akkor szép, hogyha gondját viseljük, amire tökéletesen alkalmas a HECHT sövényvágó. Hogyha egy praktikus eszközre van szükségünk, akkor választhatjuk a multifunkciós változatot, ami egyben egy fű-szegélyvágó is. Ez egy valóban költséghatékony megoldás, mivel így egyszerre két szerszámgépet kapunk egyben.

Bővebben…