fogfehérítés és fogkőlevétel

Elkerülhető-e a fogfehérítés és fogkőlevétel?

A szájhigiéniai eljárásokat rendszeresen el kell végezni otthon. A plakk teljes eltávolítása házilag sajnos nem lehetséges, de a felhalmozódó lepedék mennyisége csökkenthető. Ezért ajánlott a napi kétszeri fogmosás és minden étkezés után a fogselyem használata.

A modern fogászat számos lehetőséget kínál a lepedék eltávolítására. Ne aggódjon, a fogfehérítés és fogkőlevétel gyors és teljesen fájdalommentes! A professzionális fogtisztítás több szakaszban történik. Magába foglalja a fogkő és a pigmentált lepedék eltávolítását, a fogak felszínének polírozását. Az egész folyamat nem tart tovább 1 óránál és az eredmény egészséges mosoly.

Az ultrahanggal történő fogfehérítés és fogkőlevétel bizonyos frekvenciájú és amplitúdójú hanghullámok mechanikai hatása a plakkokra, amit legfeljebb félévente ajánlott elvégezni. A rendelőnkben végzett fogfehérítés és fogkőlevétel miatt, valamint az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért hívjon minket a weboldalunkon megadott elérhetőségek egyikén. Örömmel segítünk!