ahava kézkrém

AHAVA kézkrém télen, nyáron

A gyakori kézmosás, a hideg szél nagyon ki tudja szárítani a bőrünket, ezért naponta akár többször is kénytelenek vagyunk valamilyen kézkrémet alkalmazni. De egy gyatra minőségű termékkel nem oldjuk meg a problémát, ezért inkább az AHAVA kézkrém jelenti a megoldást.

Ennek friss, természetes illata és gyors regeneráló hatása van, zsíros érzés nélkül. Többféle termék közül választhatjuk ki a szükségünknek megfelelőt az ahavashop.hu online üzlet polcairól. Még az erősen kiszáradt bőrt is képes regenerálni az ásványokban gazdag aqua AHAVA kézkrém, aminek hatóanyagai között szerepel a holt-tengeri kivonat is. Puha és selymes tapintású lesz a bőr a használata nyomán. 100 ml kiszerelésű, tehát bárhová magunkkal tudjuk vinni.

Utazáskor például kifejezetten jól jön, hiszen a neszesszerben nem foglal túl sok helyet. A téli sportok kedvelőinek igazán nagy segítséget jelent az AHAVA kézkrém, ami nélkül nem tanácsos sízni indulni. Nagyon hasznos termék, amit télen, nyáron egyaránt indokolt használni.