Elengedhetetlennek bizonyul a dilatációs profil betonba

dilatációs profil betonba

Dilatációs profil betonba

A teherátadásra tervezett zsaluzatok nagyon sok esetben elengedhetetlennek bizonyulnak az ipari padlóknál. Sok mérnök szerint, a dilatációs profil betonba, szituációtól függetlenül kötelező megannyi biztonsági ok miatt. Nagy kedvenc az ARMOURJOINT brand és annak megannyi terméke. Az ilyen dilatációs profil betonba azért jó, mert a műszaki paraméterei meghaladják a TR34 harmadik kiadás követelményeit, amelyek manapság nagyon mérvadóak.

A zsaluzat nem csupán biztonságilag kiváló, hanem esztétikailag is, hiszen szép és kellemes megjelenést garantál úgy, hogy biztosítja az innovatív tervezést is. Az efféle dilatációs profil betonba mindenképp kell, hiszen ez teljes mértékben ellenáll a dilatációkra ható nagy terhelésnek, és a 40 mm mély, 10 mm széles, hidegen húzott acél profil védi a betontábla peremét.

A dilatációs profil betonba jó választás, hiszen a rendelkezésre álló acélhorgonyoknak köszönhetően, ez rögzítődik a betonhoz. A sikert az adja, hogy minden egyes horgony egy speciális hegesztéses teszten megy át. Ezáltal garantált a horgony és az acélprofil egysége.

Print Friendly, PDF & Email