Köröm sablon a tökéletes mintákért

Tökéletes műkörmök

Szeretne Ön is tökéletesen egységes mintákat létrehozni a körmökön? Nem rendelkezik olyan kézügyességgel, amivel ez manuálisan kivitelezhető?

Nem is szükséges, hiszen a köröm sablon alkalmazásával olyan mintákat lehet percek alatt megalkotni, amilyenekről az ember nem is álmodik. Ezek a sablonok ugyanis nemcsak a precíz, egyenletes formákról gondoskodnak, hanem nagyon könnyen alkalmazhatóak. Némi gyakorlás után már gyorsan is rendkívül egyedi mintákat álmodhatunk és persze valósíthatunk meg.

A klasszikus fekete vagy fehér variációk mellett, itt vannak az ezüst és színes megoldások is. Ezekkel az öntapadós köröm sablon fajtákkal gyerekjáték lesz tökéletes körömdíszítést készíteni. Használhatóak körömlakkal, gél lakkal és épített műkörömmel is, éppen ezért profi műkörmös szalonban és otthon egyaránt nagyszerűen megállják a helyüket.

Az ilyen profi köröm sablon pedig közelebb van, mint gondolná, hiszen bármikor megrendelhető a gellakk.com webáruházból. Legyenek a körmei mindig különlegesek, ezért használjon hozzájuk sablonokat!

Print Friendly, PDF & Email