Panel ablakcsere egyetlen napon belül

Panel ablakcsere

Amennyiben egy régen felhúzott panel épületben lakik, és nyílászáróira már jócskán ráférne a tatarozás, akkor ne habozzon tovább! Cseréltesse le ezeket, mert jobban jár! Az ablakcserebere.hu weboldal üzemeltetője, a Profenster Kft. akár egy nap alatt letudja a panel ablakcsere egész folyamatát.

A panel ablakcsere attól a pillanattól kezdve, hogy megtörtént az ablakok legyártása, a rutinos szakembereknek már nem tarthat tovább néhány óránál. Ebben a bruttó időtartamban benne van az elöregedett tokok eltávolítása és a beton peremének a megfelelő módú letisztítása is.

Miután az új műanyag ablak bekerült a helyére, akkor a réseket speciális PUR habbal tömíti, és sziloplasztot használnak a szigeteléshez. A végső művelet a panel ablakcsere alkalmával a takarólécek, valamint a párkányok felszerelése. A védőfólia eltávolítása után pedig, azonnal használható lesz a beépített nyílászáró. Megrendelés előtt feltétlenül beszélje meg a részleteket a cég munkatársaival! Az elérhetőségeket megtalálja a honlapon.

Print Friendly, PDF & Email