Világítástechnika a koncerteken és a mindennapokban

Profi világítástechnikai megoldások

Profi világítástechnikai megoldások

A modern koncertek és rendezvények megrendezésekor nagyon sok apró részletre kell odafigyelni, amitől az előadás látványos és emlékezetes lesz. Az egyik ilyen fontos dolog a megfelelő világítástechnika felszerelése és alkalmazása.

Talán a hang mellett a világítástechnika a legfontosabb, hiszen ha ez a kettő nincs tökéletesen szerelve, akkor az egész rendezvény elbukhat. Manapság már nagyon sok pénzt költenek arra, hogy ez a két technika a maximális hatást érje el.

Régebben elég volt egy mikrofon, egy kis hangerő és valamilyen alap fényforrás, azonban az igények egyre inkább kezdtek megnőni, ezen kívül a rendezvények mérete is ez vonta maga után, hogy mindent egy nagyobb szintre kellett helyezni.

Ezzel semmilyen probléma nincs, hiszen a hang és a világítástechnika olyan kifinomult lett, hogy kristálytiszta hangokat és fényjátékokat tudnak előidézni, amelyek ámulatba tudnak ejteni. Ez szinte már minden nagyobb koncerten érezhető lehet. A világítástechnika természetesen nemcsak a nagyszabású koncerteken fontos, hanem a mindennapokban is.

Print Friendly, PDF & Email