manólak

Vendégeket vár a manólak!

A tündérek és az egyéb apró népek számos kultúrában jelen vannak, a mitikus történetek szereplői sokakat megihlettek már. Egy hangulatos manólak csodás látvány tud nyújtani a lakásunkban vagy a kertben, az elkészítése pedig élvezetes kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A tündérkert kellékek legfontosabb elemei a növények. A kaktuszok, a mohák vagy a pozsgások egyedi megjelenésükkel ideális kiegészítőkké válhatnak. Amire fontos ügyelnünk, hogy az ültetéskor azonos vízigényű fajtákat válasszunk, így az öntözésük nem jelent majd problémát. Gyűjtsünk apró köveket, terméseket, építsünk kis ágacskákból miniatűr bútorokat egy ragasztópisztoly segítségével.

A manólak tovább fokozható apró díszítőelemekkel, amiket a mankamuhelye.hu weboldalon könnyedén beszerezhetünk. A fényfüzérrel ékesített aprócska otthon, az ahhoz tartozó minikert és a manólak előtt parkoló tökhintó minden tündér álma. Vonjuk be a gyermekeinket ebbe a nagyszerű kalandba és élvezzük együtt az ünnepi készülődést!