Új építésű lakások Budapesten kulturált övezetben

új építésű lakások Budapest

új építésű lakások Budapest

Sokan tartanak az új építészeti megoldásoktól, különösen a lakóparkok esetén, mondván, hogy ezeknek a kivitelezése bőven hagy kívánnivalót maguk után. Újlipótvárosban, a Pannónia utcában található új építésű lakások Budapest szempontjából remek helyen helyezkednek el. Semmi sincs túl messze, de a leküzdhetetlen távolságok miatt sem kell aggódni.

Egyébként a környéken számos üzlet, étterem, kávéház található, ezért nem kell minden alkalommal bemenni a belvárosba autóval, hogyha nagyobb bevásárlásra készülünk és még ennénk is egy jót.

A lakások modern építészeti stílusban épültek. A falak jó hang- és hőszigetelő anyagból készültek, ezért mindenkinek megőrizheti a saját privát szféráját, amiben zavartalanul telhetnek a mindennapjai. A lakások beosztása természetesen előre megtervezett módon történt, viszont a belső dizájn kialakítása már a tulajdonoson múlik.

Az új építésű lakások Budapest XIII. kerületében helyezkednek el, amit gyalogosan, kerékpárral vagy autóval egyaránt egyszerűen megközelíthetünk. Parkolóhelyként a teremgarázst vehetjük igénybe.