Torna gyakorlatok nőknek: az Aviva módszerről bővebben

Aviva torna

Aviva torna

A szervezetünk hormonháztartása rendkívül sok folyamatért felelős a szervezetünkben. Ez az érzékeny egyensúly könnyen felborulhat és amint azt a statisztikák mutatják, ez sokaknál, főleg nőknél, meg is történik. Rengetegen küzdenek például pajzsmirigy alul- illetve túlműködéssel. Az Aviva torna több területen is tud segíteni azoknak a nőknek, akik természetes módszert keresnek a hormonális egészségük fenntartásához.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne lenne szükség, a szakértő által felírt gyógyszerekre és készítményekre, viszont volt már rá példa, hogy egyeseknek többet segítettek a lazító és beszorító gyakorlatok, mint maguk a készítmények, amelyeknek gyakran kellemetlen mellékhatásaik szoktak lenni. Az torna egyetlen, pozitív mellékhatása az izomláz, ez viszont sikerként könyvelhető el, hiszen azt jelenti, valamit jól csináltunk és valóban sikerült megdolgoztatni azokat az alhasi izomcsoportokat, amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtunk. Az emberi szervezet egy csodálatos szerkezet.

Precíz, akár egy óramű, viszont karbantartásra van szüksége, különben elállítódik. Az Aviva torna ebben nyújt lényegi segítséget. Általa megteremthetjük a testi-lelki egyensúlyt és segít túllendülni a stresszes pillanatokon. A reggelek frissebben, energikusabban kezdődnek. Ehhez még csak nem is kell olimpikonokat megszégyenítő testalkattal rendelkeznünk. Sajnos a jelenlegi vírushelyzet miatt megtörténhet, hogy a tanfolyamot nem lehet személyesen látogatni.

Viszont a weboldalon megadott időpontokban online, otthonról mindenki bekapcsolódhat. Idővel ezeket a gyakorlatokat mindenki elsajátíthatja. Nőknek és férfiaknak egyaránt segítséget nyújt. Mindkét nemnek egyedi gyakorlatok lettek kifejlesztve Gabriella Steiner fizikoterapeuta által. A társadalmunk sajnos nagyon gyógyszerorientálttá vált. Gyakran nem is törődünk a megelőzéssel. Ha már megvan a baj, akkor azonnal a tablettákhoz menekülünk, de érdemes egy esélyt adni a szervezetünk saját regenerálódó képességének. Az Aviva tornával az öngyógyító képesség serkenthető, ezáltal hamarabb tapasztalható javulás.