tökbetakarító gépek

Tökbetakarító gépek: típusok és árak

Sok gazdaságban foglalkoznak töktermesztéssel és előfordul, hogy ezek hatalmas méretűre növekednek, ezért gépi segítségre van szükség a betakarításhoz. A gépezetek nagyobb gazdálkodás esetén egyszerűen nélkülözhetetlenek, hiszen vannak gazdák, akik több 10 hektáros területet művelnek meg minden évben. Bővebben is tájékozódhatsz a tökbetakarító gépekről a Novara weboldalán. A cég modern gépeket kínál eladásra a termelőknek, többek között olyanokat is, amelyek segítségével gyerekjátékká válik a hatalmas méretű tökök betakarítása.

A portálon megismerhetjük ezeket a hasznos eszközöket, a márkákat és a típusokat egyaránt. Érdemes tájékozódnod, ha töktermesztéssel foglalkozol, de akkor is, ha csak tervezed ezt megtenni. Sok gazda a használt gépek megvásárlása mellett határoz, de ez nem jó ötlet, ha hosszabb távra tervezel. Sokkal jobban megéri többet befektetned a munkagépekre, de vadonatújakat beszerezned, amelyekre szavatosságot is vállal az eladó.

Például a novara.hu webshop kínálatában szereplő, 3 méteres munkaszélességű töktoló gép igazán hasznos lehet a földeken. A súlya 650 kg, az ára pedig 2 560 000 Ft. A Novara családi vállalkozás fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek forgalmazása. Horvát, szlovén, szerb, lengyel, olasz, francia és dél-koreai gyártóknak a hivatalos képviselete Magyarországon ez a vállalkozás. Kínálatában megtalálhatóak a mezőgazdasági tevékenységekhez kapcsolható eszközök, mind a kicsi, mint a közép és nagy gazdaságoknak.

Gyakorlatilag minden gazda felfedezheti a termékpalettáján a számára, a céljainak megfelelő munkagépet vagy kapcsolható eszközt. Biztosan megtalálod a tökéletes tökbetakarító gépet a palettán, ugyanakkor érdemes megtekintened az összes terméket. Ki tudja? Lehet, hogy a következő években más terveid lesznek a földjeiddel, egyéb zöldséget fogsz majd termelni. Mindazonáltal jó, ha rendelkezel egy minőségi, márkás tökbetakarító géppel is, amit a Novara cégtől reális áron szerezhetsz be. Egy jól működő gazdaságból nem hiányozhat egyetlen hasznos gépezet sem!