cipőápolók

Több kategóriára oszthatók a cipőápolók

Minden alkalommal, amikor lábbelit vásárolunk, azt szeretnénk, ha az a lehető leghosszabb ideig kitartana. Különösen igaz ez az őszi-téli szezonban, amikor az eső, a szennyeződés és a nagy hó kíméletlen, mind a természetes, mind a mesterséges anyagokkal szemben. A cipőápolók megbízható módszert jelentenek a kedvenc cipőink élettartamának meghosszabbítására. A bőr, textil, gumi, velúr és bármilyen más lábbeli védelmére a megfelelő termékeket kell kiválasztani, különben a kár meghaladhatja az előnyöket.

A kivitelezés formája szerint a cipőápolókat több csoportra osztják. Léteznek aeroszolok, amelyeket a legkényelmesebb használni. A felesleget permetezés után nem kell eltávolítani. Fontos az is, hogy a használat előtt távolítsuk el a port és a szennyeződést a cipőkről. Vannak még színes és színtelen krémek. A tápláló formulájuknak köszönhetően a bőr megváltozik: kisimulnak a repedések, karcolások és ráncok. Az impregnáló szivacsok szintén praktikus cipőápolók, mert gyorsan visszaadják a lábbeli ápolt megjelenését.

SEPA ORTHO-PEDIC lábfájás ellen

A gyógypapucsok professzionális lábbelinek számítanak. Azoknak ajánlott a viselésük, akik sok időt töltenek talpon, például orvosoknak, fodrászoknak, pincéreknek, szakácsoknak, eladóknak. A terhes nőknek és túlsúlyos embereknek is alkalmasak. A SEPA ORTHO-PEDIC speciális kialakítású és talpbetéttel rendelkező lábbelik követik a láb anatómiai formáját és támogatják azt. Az ilyen gyógypapucsoknál a sarok rögzített és a terhelés egyenletesen oszlik el a lábon, a lábujjak mozgását nem korlátozó, széles orr kialakításnak köszönhetően.

A SEPA ORTHO-PEDIC lábbelikben a talp nem csúszkál, hanem a megfelelő formát veszi fel, ezáltal normalizálódik a lábfej és az alsó lábszár vérkeringése, erősödnek a lábizmok és javul a testtartás. A professzionális SEPA ORTHO-PEDIC cipők megakadályozzák a duzzanatot, a visszereket, a fájdalmat és a feszültség érzését a lábakban, ami a nap végére igencsak kellemetlen lehet. A gyógypapucsokat kül- és beltéri viseletre egyaránt tervezték, de otthoni lábbeliként is ugyanúgy használhatóak.