Tikkurila alapozók, festékek és festéklemarók

Tikkurila

Tikkurila

A finn festékgyár kiváló minőségű termékei a tökéletes lakás alapjai. A Tikkurila széles választékban készít falfestékhez univerzális alapozókat, amelyek átfogó felületet készítenek a végleges szín felvitele előtt. Hamar száradnak és évekig tartó szép felületet adnak a falaknak.

Egyes alapozók a fa- és fémkorlátokhoz valók, a festékelmarók pedig a korábbi festékréteget puhítják fel, hogy könnyebb legyen leszedni és újracsiszolni az új festékréteg előtt az adott felületet. A Tikkurila kiváló, speciális fekete táblafestéket is gyárt, amit különféle vastagságú üvegre lehet felvinni, így születhetnek meg az osztály- és a prezentációs termekbe a széles táblák.

Érdemes kipróbálni a Tikkurila mágnesfestéket is, ami magas vasportartalmának köszönhetően, magához vonzza a fémes kütyüket. Jó lehetőség van kialakítani egy interaktív falat a gyerekszobában, de remekül felhasználható óvodákban, iskolákban. Speciális hatások kialakítására való a Tikkurila csillámos festék is, amit hengerrel lehet felvinni a készre festet falra és ezzel az effektussal válik majd még elegánsabbá, sziporkázóbbá.

Print Friendly, PDF & Email