testradírok

Testradírok a természet gondoskodásával

Frangipáni-jázmin illat egy csipet kakaóvajjal és makadámia olajjal. Jón hangzik, igaz? Ezt az exkluzív élményt biztosítják a Niyodo testradírok mindenkinek. A bőr a legnagyobb szervünk, ezáltal pedig szüntelenül ki van téve a környezeti ártalmaknak.

Éppen emiatt erősen indokolt, hogy a leghatékonyabb ápolást biztosítsuk számára. Ez egy komplex folyamat, aminek a részét képezi, hogy hetente 2-3 alkalommal az elhalt hámsejtek eltávolítására fókuszálunk kiváló minőségű testradírok használatával. Hawaii rózsájaként is nevezett frangipáni és a különleges jázmin kényeztető illatkombinációt képes varázsolni, ez pedig folyamatosan körülölel minket, miközben a terméket használjuk.

Az unikális olajok feltöltik a bőrt értékes összetevőkkel, amelyek mélyre hatolva biztosítják az érzékeny kültakarónk egészségesét, rugalmasságát és ragyogását. A márka készítményei hosszútávra terveznek velünk, ezért a testradírok természetes és egyedülállóan értékes komponenseket tartalmaznak. A szépség ugyanis többek között az ápolt bőrnél kezdődik.