Tényleg a 13. kerületben van a legtöbb búvóhely?

Diszkrét búvóhely a 13. kerületben

Diszkrét búvóhely a 13. kerületben

Sokan még a búvóhely fogalmáról sem hallottak és el sem tudják képzelni, hogy mit is jelent pontosan, mire használják ezt a kifejezést. Olyan helyeket jelent, ahol pár órára kibérelhetnek egy szobát a párok és nyugodt körülmények között kettesben lehetnek.

Elég sok ilyen búvóhely van a 13. kerületben is, amelyek közül választhatnak a szerelmesek. Amennyiben az egyik nem eléggé tetszik Önnek, akkor a közelben talál egy másikat. Ha pedig a közelben lakik, akkor érdemes mindet kipróbálnia.

Mindegyegyes szoba tiszta, igényesen berendezett, mindennel fel van szerelve és nem utolsó sorban hangulatos is. Senki nem fogja megzavarni Önöket, hiszen teljes diszkrécióval szolgálnak. A 13. kerületben is szinte egyforma szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket, internet és televízió minden szobában megtalálható.

Ha egy nem mindennapi és nem a megszokott körülmények között szeretne együtt lenni párjával, akkor a búvóhely tökéletes választás, hiszen képes feldobni a kapcsolatot az új helyszín. Válassza a búvóhelyet a 13. kerületben!