Tengerparti nyaralás a holtszezonban is lehet aktuális

tengerparti nyaralás

Tengerparti nyaralás

Az éves nyaralást bizony nemcsak a meleg hónapokban ejthetjük meg, sőt, talán jobban járunk, hogyha a szezon végén döntünk csak az utazás mellett. Ilyenkor a tengerparti nyaralás gondolata, sőt, a kivitelezése még abszolút helytálló és lehetséges.

A kora vagy késő őszi időpontokban spórolhatunk egy kicsit a jegyeken, mind a repülőutat tekintve, mind a szállást illetően. Viszont ne gondoljuk azt, hogy ezáltal nem lesz részünk luxusban és strandidőben! Az időjárásnak köszönhetően, szinte észre sem vehető a szezonális különbség, hiszen a trópusi helyeken gyakran még télen is 25 Celsius fok fölött van a napi átlag hőmérséklet.

Amennyiben Ön is a holtszezonban szeretne tengerparti nyaraláson részt venni, olyan célpontok közül érdemes válogatnia, mint Egyiptom, Tunézia, Ciprus, Izrael, de az Egyesült Arab Emírség is megfelelő lehet. A tökéletes utazáshoz pedig érdemes felkeresnie a morea.hu weboldalt, ahol értesülhet az ajánlatokról és természetesen ajánlatot is kérhet egy tengerparti nyaralásra!