Szálkásodjon az AbsoRice termékek használatával!

AbsoRice

AbsoRice

Az áhított alak elérése kemény munkát, türelmet és odafigyelést igényel. A mozgás önmagában nem elég, hogy az emberi test átalakuláson essen át. A sport mellett, fontos az egészséges étrend fenntartása, aminek során kellő fehérje jut a szervezetbe. Az AbsoRice éhségűző fehérjepor több különböző ízben is elérhető étrend kiegészítő.

A termék teljes értékű fehérjeforrás, ugyanolyan minőséget biztosít az izomtömeg átalakulásában, mint az állati eredetű származékok. Az izmok növekedését és szálkásítást a szervezetbe bevitt protein és a kellő edzés határozza meg. Egyik sem hatásos a másik nélkül. A hagyományos protein poroktól eltérően, nem tartalmaz cukrokat és alacsony szénhidráttartalommal rendelkezik.

Teljesen növényi eredetű termék, ami glutén- és tejmentes, így bármilyen étrendbe könnyűszerrel beilleszthető. Az AbsoRice termékek használata roppant egyszerű, 2-3 dl vízben vagy növényi tejben erős rázás által könnyedén feloldható. Különböző turmixok is készíthetőek az AbsoRice italporok használatával.