Supinált cipő az egészséges lábért

Supinált cipő gyerekeknek

Supinált cipő minden méretben

A megfelelő cipő vásárlása és használata egészségügyi okokból nagyon fontos. Már fiatal korban oda kell figyelni, hogy milyen cipőt hordunk. A supinált cipő kifelé döntött sarkú cipő, egy speciális konstrukcióval kialakított lábbeli, ami azt a célt szolgálja, hogy a viselő bokája ne tudjon befelé dőlni.

Kezdetleges lúdtalp és bokasüllyedések kezelésére ajánlott használni, de egyéb deformációkra is alkalmas a termék. A supinált cipő jellemzően döntött talppal készül, erősített kéreggel rendelkezik, ami a viselő lábának stabilitását biztosítja, valamint a sarka speciálisan kialakított.

Kialakításának köszönhetően, a supinált cipő a gyenge talpizmokat aktív működésre kényszeríti, a láb és lábszárfájdalmakat megszűnteti, a kifelé döntött sarok pedig megakadályozza a saroktengely elmozdulását.

Supinált cipő használata ajánlott egészen fiatal kortól, hiszen már 20-as méretben is kapható. Ne várja meg amíg a kezdetleges lábbetegség komolyabb bajokat okoz! Tegyen egy lépést ma az egészségesebb lábért, Önnek és gyermekének!