fül piercing

Stílusos és egyedi a fül piercing

A fülbevalók már az ősi kultúrákban is velünk voltak. Manapság még inkább izgalmassá vált a fülkagyló ékszerekkel történő ékesítése, megjelent ugyanis a különleges fül piercing, ami egy lebilincselően szerteágazó termékcsoportot rejt maga mögött. A klasszikus karika verzió például évek óta reneszánszát éli, kövekkel és bogyókkal díszített, színes verziók teszik sokoldalúvá a megjelenésünket.

A fültágító is egyre nagyobb divatnak számít. Anyagok tekintetében mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen azoknak is elérhető egy-egy különleges fül piercing, akik fémallergiával rendelkeznek. Az orvosi acél vagy éppen a titánium megfelelő alternatívát kínál ezekre az esetekre is. A küllemünkben feltáruló önkifejezési lehetőségek még soha nem voltak ennyire sokszínűek.

Változtassuk meg akár naponta a kinézetünket! A különböző fül piercing szettek egyetlen kedvezményes ár alatt több izgalmas terméket is felsorakoztatnak. Az ekszerem.hu mindenkit hozzásegít ahhoz, hogy birtokolhassa az egyéniségéhez leginkább illeszkedő darabokat.