Ragnar karkötőjének a titka

Ragnar

Ragnar karkötője

Sok barát szokott közös filmnézésbe fogni, a legtöbbjük kedvenccel is büszkélkedhetnek. A Vikingek című sorozatban Ragnar egy különleges ajándékot adott a leghűségesebb társának. Ez a régi világban nem volt szokatlan, a hadvezérek sokszor ajándékokkal, főleg arannyal látták el azokat a katonákat, akik a legjobban teljesítettek a harcok során.

A királyokra is jellemző volt, hogy egy értékes tárgyat bíztak a hozzájuk közel álló személyhez, ami nemcsak a bizalmukat, hanem a barátságukat is szemléltette. Amit a vikingek egyik részében láthattunk, az egy olyan karperec, aminek két farkas feje van.

Ez a két farkas a barátok tagjait szemlélteti, akik egymással szemben állnak, így mindig kapcsolatban vannak. A karperec rozsdamentes acélból készült, ami nem fog eltörni és a kopás sem jellemző rá, nyugodtan lehet vele fürödni, mert nem fogja elszínezni a bőrt. A Ragnar féle karperecek a vikingshop.hu oldalon szerezhetőek be, ahol más ajándéktárgyak között is nézelődtünk. Rendelés után a kiszállítás néhány napon belül megtörténik.