Pulóver kötésminták minden alkalomra

Ha inspirációt keresel a következő kézimunka projektedhez, a pulóver kötésminták segíthetnek ebben. Böngéssz az inspiráló gyűjteményünkben és fedezd fel azt a sémát, amivel elkészítheted az új pulcsidat! Ha megfelelő fonalat keresel a pulóver kötésminták gyakorlatba ültetéséhez, ajánljuk figyelmedbe a fonalainkat és kötőtűinket is.

A Nordfonalnál az északi dizájn hagyományok inspirálnak minket, a minimalista, egyszerű és természetes stílusokkal karöltve. A gyűjteményünkben inkább a nőknek szánt kötésmintákra összpontosítunk, de babaruhák vagy takarók sémáit is megtalálhatod a felületen. Hangsúlyt fektetünk az időtlen mintákra, amelyek generációkon át viselhetőek és egyik szezontól a másikig tartanak.

Hasonlóképpen számos sémánk van kardigánokhoz, ezek között rövid és hosszú, könnyű, elegáns és kényelmes kardigánok egyaránt megtalálhatóak. Az utóbbi időben a pulóver kötésminták mellett, nagy hangsúlyt fektettünk a nyári modellekre, például a felsőkre és pólókra, amiket selyem vagy pamut fonalból ajánlunk megkötni.