növények

Növényeket online is rendelhet

Szeretne a kertjébe nem csupán tavasszal és ősszel ültetni? Akkor ebben a konténeres növények lesznek a társai. A hagyományos, nyílt gyökérzetű palánták ültetési szezonja meglehetősen korlátozott. Csak az egyes fajokra meghatározott időszakokban ültethetőek ki a földbe.

A zárt gyökérrendszerű palánták megvásárlásával meghosszabbíthatja a kert kialakításának szezonját és nem érzi az időbeli korlátozottságot. Az ilyen növények ültetése számos előnnyel jár.

Mielőtt a palánták értékesítésre kerülnek, professzionális magánkertészetben nevelik, így Ön egészséges, ültetésre teljesen kész termékeket kap. Az edényben lévő fajok gyökérzete nem sérül a szállítás során. A kertészeti webáruház katalógusából származó palánták biztonságosan eljutnak Önhöz és azonnal elkezdheti az ültetést, esetleg várhat a megfelelő időpontra.

Még ha nem is rendelkezik kertészeti ismeretekkel, a növények elültetése nem okoz nehézséget. Mindössze annyit kell tennie, hogy a földdarabot a gyökerekkel együtt egy előkészített lyukba helyezi át.