abs 1.75 mm

Nagy szilárdság és tartósság jellemzi az ABS 1.75 mm szálat

A legkülönbözőbb iparágak, mint például az autóipar és a játékgyártás, a tartóssága és alakíthatósága miatt használja ezt az anyagot. Ezek a tulajdonságok teszik az ABS 1.75 mm szálat a 3D nyomtatáshoz is megbízható választássá. Mivel az ABS műanyag erősebb és jobban ellenáll az ütéseknek, mint a PLA, jobb opció az olyan tárgyakhoz, amelyek nagy terhelést viselnek el vagy gyakran használják.

A filament alapanyaga átlátszó, így pigmentek hozzáadásával a szálak széles színválasztékban hozhatóak létre. Az ABS 1.75 mm változatából készült tárgyak a gyermekeknek is biztonságosak. Az ilyen filament szinte az összes nyomtatóval működik, mert bár az ideális nyomtatási hőmérséklete viszonylag alacsony, az anyagnak fűtött alapra és zárt nyomtatási térre van szüksége.

Ezek az elvárások megakadályozzák a tapadási és rétegleválási problémákat, amelyeket az ABS kihűlés közbeni összehúzódási hajlama okoz. Az ABS 1.75 mm szálból finom részleteket készíthetsz és olyan tárgyakat hozhatsz létre, amelyek ellenállnak a mindennapi használatnak.