Műanyag nyílászárók: árak és egyéb hasznos tudnivalók

VEKA műanyag ablakprofil gyártó

VEKA műanyag ablakprofil gyártó

Az utóbbi években Magyarországon is nagyon elterjedtek a műanyag nyílászárók, hiszen ezek számtalan előnnyel ajándékozzák meg a tulajdonosaikat. Ha csak a hatékony hőszigetelésre gondolunk, már akkor rájövünk, hogy érdemes ilyen ablakokba befektetnünk. A VEKA műanyag ablakprofil gyártó szerint nem véletlen, hogy így megnőtt a kereslet a műanyag profilok iránt. Manapság a fűtési költségek csökkentése mindannyiunk célja, hiszen az árakról elmondható, hogy az egekben járnak.

Azonban a minőségi profilokból előállított ablakok optimális hőszigetelési értékeket érnek el. Erős stabilitásuknak köszönhetően, az A osztályú profilok kiváló teljesítménye a 3 rétegű üvegezésre is tökéletesen alkalmas. Így csökkentik a CO2-kibocsátást és kellemes közérzetet biztosítanak a lakásban. Zajos városokban lakók azért kedvelik ezeket a műanyag nyílászárókat, mert ezeknek nagyon jó a hangszigetelő képességük. Használatukkal teljesen kizárhatóak a közlekedési és egyéb zajok.

A hangszigetelt, többrétegű üvegezés mellett, a profilokra is vonatkozik az a tény, hogy hatásosan szigetelik a külső hangokat. A Veka profilok a falvastagságuknak köszönhetően jobban szigetelnek. Érdemes tudni azt is, hogy a B-osztályú profilokhoz képest, az A-osztályúak 4 dB értékkel kevesebb hangot engednek át. Ezen kívül, nagy jelentőséggel bír, hogy mennyire betörésbiztosak a házon lévő nyílászárók. A PVC-ből készült Veka profilokban lévő vasalatok egyedülálló kombinációja, a zárási pontok és a biztonsági zárlemezek komoly akadályt támasztanak a rossz szándékú látogatók elé.

A hosszú élettartam szintén jellemzőjük a modern műanyag nyílászáróknak. Igénybevétel során nem vetemednek meg, nagyon hosszú ideig működnek probléma nélkül. Nem igényelnek karbantartást sem és a háziasszonyok örömére, nagyon könnyen tisztíthatóak. Tehát sok tényező beszél amellett, hogy korszerű műanyag nyílászárókba fektessünk, de a legjobb minőséget célszerű választanunk. A veka.hu weboldalon felvehetjük a kapcsolatot a szakemberekkel, akik profi módon oldják meg a nyílászárócsere feladatát.