Mit nem tartalmaznak a Brit termékek?

Brit termékek

Háziállataink etetésének feladata mindennap ránk hárul, de mi ezt nagy szeretettel végezzük. Mondhatni kötelességünk, hogy olyan eledelt válasszunk, amely megvédi kedvencünk szervezetét a környezet negatív hatásaitól. Hipoallergén és könnyen emészthető hozzávalókból készülnek a Brit termékek, bárány, lazac, rizs és burgonya felhasználásával.

Ezek a gondosan megválogatott összetevők garantálják az étel könnyű megemésztését, és megakadályozzák az ételintolerancia és az allergiás reakciók kialakulását az állatok szervezetében. A Brit termékek ugyanakkor elősegítik az immunitást, javítják a szervezet egészségét és csökkentik a komoly betegségek kialakulásának az esélyét.

Ezek nem tartalmaznak szóját, marha- vagy disznóhúst, gabonát, kukoricát, sem pedig genetikailag manipulált organizmusokat. Tehát a Brit termékek megvásárlásával nagyon jót teszünk kis kedvencünkkel. Ezért is érdemes ezt választani, hiszen az egészséges háziállatnál nincs is kedvesebb a világon, aki boldogan ugrándozva vár bennünket mindennap haza.

Print Friendly, PDF & Email