kötszer

Milyen a jó kötszer?

Évezredek óta használják a sebek védelmére és gyógyítására. A megfelelő kötszer kiválasztása a seb típusától, méretétől és helyétől függ. A legfontosabb tulajdonsága a sterilitás. Lélegző, aminek köszönhetően lehetővé teszi a levegő cserélődését a sérülés környezetében, ami elősegíti a regenerálódási folyamatot és megakadályozza a baktériumok túlzott szaporodását.

Elnyeli a felesleges folyadékot, miközben fenntartja a seb ideális nedvességi szintjét, ami szükséges a gyógyuláshoz. Jól illeszkedik és a rugalmasságának hála, kiválóan alkalmazkodik a test különböző formáihoz.

A jó kötszer fájdalommentesen eltávolítható anélkül, hogy felszakítaná a sérülés helyét vagy kárt tenne annak a környezetében. Speciális anyagokból készül, amelyeknek az a hatalmas előnye, hogy jelentősen felgyorsítják a regenerálódási folyamatot.

Amint általánosságban minden termék esetén, az ára jól tükrözi a hatékonyságát. A kötszer megvásárlásánál mindenképpen figyelembe kell venni az egyedi igényeket és a sérülés specifikus jellemzőit.