Mikor jó választás a kemény bőrönd?

kemény bőrönd

Kemény bőrönd

Mint általában minden esetben, ha nagyobb beruházásról van szó, az utazótáska vásárlásakor is érdemes körültekintőnek lenni. Például, ha egy strapabíró és a biztonságos modellt keresünk, akkor a kemény bőrönd elsőre jó választásnak tűnhet, azonban nem biztos, hogy később is így fogjuk gondolni.

Ugyanis a kemény bőrönd viszonylag sérülékeny annak ellenére, hogy a benne lévő tárgyaknak, értékeknek elég biztonságos közeget biztosít. Persze ez is attól függ, hogy miként használjuk, milyen körülmények között, mert ha csak alkalmanként elgurítjuk az autóig és betesszük a csomagtartóba, ahol nem tud ide-oda mozogni, akkor nagyon sokáig ki tudja szolgálni ez is az igényeinket.

Azonban, ha repülős utazásokra szeretnénk magunkkal vinni, akkor csakhamar sérüléseket észlelhetünk a kemény bőrönd felületén, mert az repülőtereken jellemző nagy igénybevételt, a dobálásokat, eséseket nem viseli túl jól. Éppen ezért kell jól átgondolni, hogy mihez keresünk utazótáskát és ezután alaposan utánanézni, hogy melyik modellek felelnének meg leginkább az igényeinknek.

Print Friendly, PDF & Email