Megfelelő vastagságú horgoló fonal

horgoló fonal

Horgoló fonal

Gyakran, amikor kötés-, horgolásmintákat nézegetünk, hogy ihletet kapjunk ezekből, a leírás nem részletezi alaposan az alkotáshoz szükséges fonal vastagságát, sem pedig a tű méretét. Elmondható azonban, hogy általában a horgoló fonal vékonyabb, mint azok a társai, amelyek kötéshez valók. Az alapanyag vastagsága ugyanis befolyásolja az elkészült alkotás külső megjelenését és minőségét.

A nordfonal.hu webáruház széles választékában mindent megtalálunk, úgy a fonalakat, mint a különféle eszközöket, gombokat, sőt, még ingyenes mintákat is. Ezekben a leírásokban a pontos tűméreteket is megadták.

Nagyon szép drops horgoló fonal típusok közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetszőt és ezt kedvező áron vásárolhatjuk meg. Ebből aztán olyan alkotást állíthatunk elő, amilyet csak elképzeltünk. Meleg mellények, nadrágok, szoknyák, ruhák, poncsók, pulóverek, sapkák, sálak, kesztyűk készíthetőek a horgoló fonal felhasználásával, de vannak, akik színes ágyterítőket is horgolnak. A felhasználási lehetőség végtelen.