Megéri konténerből házat építeni

Konténerből ház

Konténerből ház

Nemcsak a jól megszokott, hagyományos építkezési módok léteznek. Gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor a körülmények egy gyorsabban kivitelezhető megoldást kívánnak.

Konténerből ház pár hét alatt felépíthető, ráadásul kifejezetten gazdaságos keretek között. A kivitelezést nem úgy kell elképzelni, hogy egy dobozban kell majd leélni a hátralévő életünket. Éppen ellenkezőleg, hiszen konténerből házat építeni nagyon sokféle módon lehet.

A bővíthetőség és a variálhatóság mondhatni határtalan lehetőséget biztosít a beosztás és a dizájn szempontjából. Az elektromos fűtés, vízellátó rendszer és a légkondicionálás egyaránt beletartozik a felszereltségbe. A konténerből ház koncepciója megvalósítható állandó és ideiglenes otthonként egyaránt.

Ez pedig azt is jelenti, hogy egy konténerből ház minden probléma nélkül áthelyezhető egy másik területre és ehhez még csak több méter mély alapot sem kell ásni. A GST már számtalanszor bebizonyította, hogy milyen hatékony és időtálló ez az építési mód, a moduláris mivoltának köszönhetően.