Második esély, egy izgalmas történet

Második esély

Maya Banks új és érzéki könyve mindenki számára izgalmas pillanatokat kínál. A „Második esély” című regény a KGI, vagyis Kelly Group International-ról szól, ami egy titkos elit csapat, pontosabban a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.

Ha hosszú út előtt áll és szeretné, hogy gyorsabban teljen az idő, valamint lekösse magát egy érdekes, érzéki, izgalmas regénnyel, akkor ezt mindenképp ajánlott elolvasni!

Az egyik főszereplő Ethan Kelly, aki egykor haditengerész repülőgép szerencsétlenségben veszítette el a feleségét, aminek következtében teljesen elzárkózott a külvilágtól. A falakat, amelyeket maga elé állított, senki nem tudja áttörni, hiszen rettenetes bűntudat gyötri a felesége miatt.

Minden megváltozik, amikor megtudja, hogy a felesége mégis életben van, azonban fogságban tartják. A történet innen még izgalmasabb lesz. Tehát, akit érdekelnek a részletek és egy igazi kalandra vágyik, annak a „Második esély” remek olvasmányt jelent, ráadásul már most megrendelhető online is.

Print Friendly, PDF & Email