KTM trekking kerékpár hétköznapi használathoz

KTM trekking kerékpár

KTM trekking kerékpár

Amikor a kényelem a sportossággal párosul, az nagyon jó dolog. A KTM trekking kerékpár mindent magába foglal, amire szükség lehet a hétköznapok kétkeréken száguldó hőseinek. A bringa a váz kialakításából fakadóan rendkívül kényelmes testtartást biztosít. Gyorsan lehet haladni és jól lehet manőverezni is.

A felszereltségét tekintve kizárólag minőségi alkatrészeket találhatunk ráaggatva. Általában Shimano alkatrészek díszítik ezeket az osztrák csodákat, amelyek híresen megbízhatóak.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy milyen gyakran szorulnak karbantartásra a KTM trekking kerékpárok. Nem lehet egy konkrét időintervallummal válaszolni erre a kérdésre, hiszen attól függ, hogy mennyit és milyen körülmények között használja a tulajdonosa.

A kemény terep jobban próbára teszi a biciklit, a por ráragad a láncra, amit gyakrabban kell tisztítani, majd újrakenni. Viszont átlagos városi használat mellett kevesebbet kell foglalkozni a bringa finomhangolásával. A KTM trekking kerékpárral mindig készen állhatunk egy új, bringás kalandra.