Kiváló minőségű fehérje por

Kiváló fehérje por

Kiváló fehérje por

Az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához hatékonyan hozzájárul a fehérje, ugyanakkor nagyon jót tesz a csontozatnak is. Ezért igen sokan teszik le a voksukat a különböző ízesítésű fehérje por mellett. Diétázóknak, aktívan sportolóknak, valamint mindazoknak, akiknek fontos az alacsony laktóztartalom, ajánlott a fehérje por fogyasztása.

De egyáltalán nem mindegy, hogy milyen terméket választunk! Kitűnő minőségű készítmények találhatóak a nutriversum.com webáruházban, ahol udvarias kiszolgálásban van részük a vásárlóknak. Tehát ide érdemes jönni, ha színvonalas fehérje por megvétele a cél. Például a készleten lévő PURE ISO PRO fehérje por kapható 1000 grammos kiszerelésben, igazán jutányos áron, pontosabban 46%-os árengedménnyel. Így a fizetendő végösszeg 4290 Ft.

Ez a termék prémium Fonterra fehérjealapból készül, amit a gyártók kiegészítettek emésztést segítő enzimekkel. Így jobban hasznosul és maximális eredmények érhetőek el a fogyasztásával. Bárki meggyőződhet erről, csak meg kell rendelni a terméket.

Print Friendly, PDF & Email