Jól bírja a terepet a 4×4 gumi

4x4 gumi

4×4 gumi

A meleg nyári idővel megélénkül a természet és az emberben felébred a vágy a leigázása iránt. Ez gyakran nem egy hosszabb séta keretében történik meg, hanem inkább egy hegyi autóút megtételével. Ehhez azonban szükség van egy ideális járműre, amin a célra alkalmas 4×4 gumi található.

Lehet bármennyire erős a gép, ha az abroncsok nem teszik lehetővé a kiváló tapadást. A közvetlen érintkezés a felülettel meghatározó. Ezt jól tudják a gyártók és ezért ennek jegyében alkotják meg a 4×4 gumi felületét. A sűrű és mély bordázottság révén javul a vízlevezetés és a kapaszkodó képesség. Természetesen még így is lehetnek olyan kihívások, amelyek túlszárnyalják a termékek képességeit, de ezek már nagyon extrém esetek.

Amennyiben gyakran hajtunk ki a terepre, akkor érdemes nyomon követni a 4×4 gumi kopását, ugyanis amikor elérkezik a kritikus pont, bizony már csak a csere segíthet. Tegyünk róla, hogy a kihívásokra fel legyünk készülve kellőképpen és akkor a legnehezebb útviszonyok sem jelentenek majd komoly akadályt! A 4×4 gumi kihozza magából a maximumot, a többi már csak rajtunk múlik.

Print Friendly, PDF & Email