Ilcsi ichtiolos gyógyfüves pakolás terápiás céllal

arcpakolás otthon

Arcpakolás otthon

Mivel országos karantén van hatályban a koronavírus terjedésének megakadályozására, nemcsak az iskolákat és a bevásárlóközpontokat, hanem a kozmetikai szalonokat is bezárták. Hogy senkinek ne kelljen lemondania az arcbőr kezeléséről a karantén alatt, az arcpakolás otthon is elvégezhető, ha rendelkezésre állnak a szükséges készítmények. Ezeket a gondos és hatékony bőrápolásra, a ráncok és a pattanások megelőzésére, valamint a fiatalításra és a táplálásra tervezték.

Mielőtt felvinné a bőrére, tanácsos kipróbálnia a kozmetikumot az allergia szempontjából. Vigyen fel egy keveset a keverékből a csuklójára, majd 10 perc múlva mossa le és figyelje meg a helyét! Ha minden rendben, akkor az arcpakolás otthon is alkalmazható. Annak érdekében, hogy a termék bizonyítsa a hatékonyságát, néhány lépést meg kell tennie. Ilyen az arcbőr alapos tisztítása. Sok nő valamilyen okból kihagyja ezt a lépést vagy nem veszi elég komolyan. Viszont az arcpakolás otthon akár 30 % hatékonyabbnak bizonyul a megtisztított bőrön.

Ne felejtse el testápolóval vagy tonikkal megtisztítania a bőrét, mielőtt a készítményt felvinné az arcára! Zsíros bőr esetén a szennyeződéseket és a kozmetikumok maradványait arcradírral kell eltávolítani. Ezután pedig már jöhet is az Ilcsi ichtiolos gyógyfüves pakolás, ami a rozáceás és pattanásos bőr különböző formáinak kezelési programjaiban alkalmazott szer. Az ichtiol aktív hatását a benne lévő szerves kéntartalom biztosítja, aminek következtében a kozmetikum hatékonynak bizonyul a rozáceát provokáló okok leküzdésében.

Az Ilcsi ichtiolos gyógyfüves pakolás kisimítja a bőr szerkezetét, hatékonyan hat a pattanások utáni hegekre és eltávolítja a foltokat. A kombinált összetevők aktiválják a sejtek megújulását, frissítik és feszesítik a bőrt, kiküszöbölik a finom ráncokat és kiegyenlítik az arc tónusát. Az Ilcsi termékcsalád bevált és hatékony termékei tökéletesen gondoskodnak a zsíros és a problémás bőrről. Az Ilcsi ichtiolos gyógyfüves pakolás hatóanyagainak természetessége garantálja az azonnali hatást és a biztonságos felhasználást.