Használt készülék testreszabását is vállaljuk!

Használt laptopok kedvező áron

Használt laptopok kedvező áron

Úgy érzi, szüksége van egy számítógépre vagy egy laptopra, de nem engedheti meg magának a teljesen új készüléket? Jó minőségű, használt készülékek is kaphatóak kedvező áron, a webáruház itt érhető el.

A használt termékekről fényképek kerülnek fel a weboldalra, hogy a vásárlók pontosan meggyőződhessenek az esztétikai állapotukról, így sokkal pontosabban választhatja ki az új készüléket anélkül, hogy a vásárlás után csalódottan bontaná ki a csomagolásból.

Szükségletei szerint extra szoftvereket igényelhet, hogy minden tekintetben megfeleljen a termék. A webáruházban található, minden használt számítógéphez igényelheti a Windows 7 Home Premium és Professional operációs rendszereket 9500 illetve 13500 Forintért.

Fontos a biztonság is a készüléke épségének megőrzése érdekében. Ezért, amennyiben 25000 Ft felett vásárol tőlünk, a Panda Antivirus Pro, illetve a Panda Internet Security nevű szoftverekkel egy évig élvezhet védettséget. A tőlünk rendelt routereket pedig előre beállítjuk Önnek. A webáruház itt érhető el.