háromkerekű bicikli

Háromkerekű biciklin jó megtanulni a bringázást

A biciklizés hasznos és örömteli tevékenység, ami egyeseknek sport, másoknak hobbi vagy csak sima közlekedés. Érdemes már gyermekkorban megtanulni, hiszen igazán klassz dolog. A háromkerekű bicikli a kezdeti szárnypróbálgatásokat támogatja az „igazi” kerékpározás felé.

A kicsik szeretik kipróbálni az új dolgokat, azonban, ha kudarc éri őket, akkor gyakran meghátrálnak. Ahelyett, hogy egyből a kétkerekű, a kicsiknek még instabil változatra tegyük őket, inkább válasszunk nekik egy olyan eszközt, amin eleinte sokkal biztonságosabban közlekedhetnek! Ez a háromkerekű bicikli, amit már az egészen zsenge korúak is kipróbálhatnak. Ezen lehet gyakorolni a stabilitást, fejleszteni a koordinációt. Olyan típus is kapható, ami valójában 2 az 1-ben termék.

A fullbaby.hu webáruház Fox háromkerekű bicikli egy okos, többfunkciós kerékpár, ami a gyermek növekedésével változik. Nagyon praktikus és gazdaságos választás. Speciális kialakításának köszönhetően, az 1 évesnél idősebb gyermekek már használhatják és egészen 25 kg súlyig terhelhető.