gal magnézium laktát

GAL magnézium laktáttal a kiegyensúlyozott hangulatért

Ez az egyik legfontosabb ásványi anyag, pontosabban elektrolit az emberi szervezetben. Különösen a sportolók életében bír nagy jelentőséggel, a jó közérzet és a teljesítmény szempontjából.

Sajnos a modern életmód, amiben nincs helye az egészséges táplálkozásnak, a stressz, az élénkítőszerek és a nagymértékben feldolgozott termékek váltak a mindennapi kenyérré, ami azt eredményezte, hogy egyre több ember szenved a hiányában. Azonban a GAL magnézium laktát könnyen megszüntetheti ezt az állapotot, ami olyan tünetekhez vezethet, mint a hangulatromlás, az álmatlanság, a szédülés, izomrángás és koncentrációs problémák.Az étrend-kiegészítők kiválasztásakor fontos, hogy mindig azokat keressük, amelyek a legjobb hozzáférhetőséggel rendelkeznek és tablettánként legalább 100 mg magnéziumot tartalmaznak.

A GAL magnézium laktát esetében ezek az elvárások adottak. Szintén ne vásároljunk nem ellenőrzött forrásból származó étrend-kiegészítőket. A GAL magnézium laktát megfelelő mennyiségű magnéziummal látja el a szervezetet.