Futóbicikli a kezdeti lépések elsajátításához

futóbicikli

Futóbicikli

A jó időnek hála, kicsik és nagyok egyaránt vágynak ki a szabadba, hogy tudjanak mozogni. Felnőttként nem okozhat problémát felpattanni egy kerékpárra és hosszabb túrára indulni, de erre a legifjabb generáció tagjai még nem képesek. Először meg kell tanulniuk, hogyan egyensúlyozzanak. Erre remek esélyt kínál a futóbicikli.

Ennek a termékcsaládnak jó néhány változatát találjuk meg a vesszoparipa.hu oldalon. Van rá mód tehát, hogy azt a kivitelt válasszuk, amelyik a leginkább megfelel az elvárásainknak és biztosan elnyeri majd a lurkó tetszését is. A futóbicikli váza általában fából készül. Tömör gumikerekekkel van ellátva a futómű. A markolat minőségi műanyag, ami stabil fogást garantál.

Az ülés eltérő magasságokba állítható. Ami a terhelhetőséget illeti, arra mindig figyeljünk, de amire szemünk fénye elérné a súlyhatárt, már minden bizonnyal kinövi a futóbicikli használatát és átül egy tekerős típusra. Szétszerelt állapotban kapjuk kézhez a terméket, amihez mellékelnek részletes útmutatót a gyártók, így biztosan nem jelent majd problémát az összeállítása.

Print Friendly, PDF & Email