Fox sátor

Fox sátor a horgászoknak, bármilyen helyre

A horgászok és halászok akár fél napot is eltölthetnek a folyók és tavak partjain, várva a nagy fogást. Nem csoda hát, hogy néhány dologra feltétlenül szükségük van, hogy jól érezzék magukat és hatékonyan tudják végezni a dolgukat. A felszerelés szerves részét kell képezze a Fox sátor, ami nappal menedéket jelenthet a tűző Nap ellen, éjszaka pedig védeni képes a rovarok és szúnyogok ellen.
Ennek hiányában sokszor bizony lehetetlen lehetne maximálisan kiélvezni a horgászatot. Kétségtelen, hogy a kényelmes éjszakáról és nappalról a horgász Fox sátor gondoskodik. Ha pedig valaki több napos horgászos kiránduláson töri a fejét, akkor teljesen egyértelmű, hogy ezen eszköz nélkül vétek nekivágni a kalandnak.

A Fox sátor a kiváló megoldást jelentheti a biztonságos menedékhely kialakításához. A könnyű kezelhetőségnek és az ollórendszernek hála a Fox sátor egyszerűen kezelhető és komfortosan szállítható például a gépkocsi csomagtartójában. Ami pedig óriási előny, hogy ennek a felhúzása nem vesz többet igénybe egyetlen percnél. Nyugodtan elhelyezhető tehát a kívánt helyen.