Fakro tetőtéri ablak

Ezért éri meg a Fakro tetőtéri ablak

A kényelem, stílus és biztonság mondhatni kéz a kézben járnak, legalábbis, amennyiben okosan választ a különböző termékek kínálatából. Itt van máris példaként a magas minőségű Fakro tetőtéri ablak. A TopSafe® ugyanis gondoskodik a betörés elleni védelemről, több tekintetben. De ez még közel sem minden!

Tény, hogy megesik, miszerint illetéktelenek akarnak bejutni az otthonába a tetőn keresztül, de leginkább más szempontok azok, amik dominálhatnak, amikor a Fakro tetőtéri ablak beszerzésére adja a fejét. A hatékony szellőzés egyértelműen ilyen. Senki sem akarja, hogy a drágán előállított meleg kiszökjön a szabadba, ugyanakkor fontos a folyamatos friss levegő beengedése.

Az automata szellőztetés garantált, az innovatív technológiának hála, akárcsak az optimális fénymennyiség beeresztése. Ami pedig a Fakro tetőtéri ablak nyitását és zárást illeti, az biztosan nem fog gondot okozni, amiről a billenő kivitel és az alsó, könnyen elérhető kilincs gondoskodik. Tegye otthonát teljessé a kivételes nyílászárók beépítésével és élvezze azok pozitívumait!