Egyszerűen beszerelhető a kútvíz tisztító

Kúttisztító vezérlőfej

A megfelelő ivóvízminőség eléréséhez legalább 100 m mély kút szükséges. Régen elég volt a 60 m is, de sajnos elsősorban az intenzív mezőgazdaság miatt a talaj egyre szennyezettebb. Aki most fúr kutat, számára ez megoldható, de a már meglévőknél problémát jelent. Ebben segít a kútvíz tisztító, hiszen kiszűri mindazt az ivóvízből, ami nem odavaló.

Ez több minden lehet, vas, mangán, nitrit, ammónia, arzén. De probléma lehet a homok is. Webáruházunkból többféle kútvíz tisztító között válogathatnak az érdeklődők.

Hogy egy adott helyszínen melyik a legmegfelelőbb modell, abban munkatársaink is tudnak segíteni. Ismernünk kell a háztartás vízfogyasztását, és nem árt tudniuk egy víz analízis eredményét sem. Ez nem minden esetben szükséges, hiszen vásárlóink az ország minden területéről jelentkeznek, így a legtöbb településről már tudjuk, hogy mi a helyzet.

A vásárlás előtt mindenképp örülünk egy egyeztetésnek, hiszen akkor mi is segítünk a választásban. A webáruházban minden kútvíz tisztító modellünkről részletes leírást készítettünk és egy általánost arról, hogy miért is fontos ez a berendezés.