marha fehérje

Egyre elterjedtebb a marha fehérje

Akik húst esznek, nagy valószínűséggel hallottak már arról, hogy a marhahús milyen sűrűn tartalmaz proteint. A bolognai spagettitől kezdve a zsíros hamburgerig, a marhahús mindenhol jelen van és természetesen sokunk étrendjében is helyet kap, de mi lenne, ha ezt a sok proteint kivonnánk és kényelmes marja fehérje por formájában jutnánk hozzá?

Jól hangzik, igaz? Nos, csak az elmúlt néhány évben kezdtük látni a marha fehérje porok elterjedését, amióta sokan a paleo diéta mellett döntöttek.

Ez az étrend csak olyan élelmiszerek fogyasztását írja elő, amelyekről feltételezhető, hogy már a paleolit korszakban is elérhetőek voltak az embereknek. Azok is fogyasztják, akiknek esetleg a tejtermékek feldolgozása okoz nehézséget.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a marha fehérje csak azoknak szól, akik ezt az étrendet követik. Bárki fogyaszthatja, aki nagyobb izmokat szeretne, gyorsabban akar regenerálódni egy megterhelő edzés után vagy különböző fajtájú ételintoleranciában szenved. Mindenképpen érdemel egy esélyt!