“Csak egy szobára van szükségem” – ismerős ez a mondat?

Szobák egyetlen éjszakára

Szobák egyetlen éjszakára

Gyakran olyan helyzet alakul ki, amikor a kapcsolatban mindkét fél folyamatosan elfoglalt, ezért szinte lehetetlen időt keríteni az együttlétre. Azonban, az intimitásra szükség van egy kapcsolatban, így hát 1-2 órára is érdemes élni a lehetőséggel.

Ez a szoba, amit megtekinthet az oldalra kattintva, teljes diszkréciót, modern kialakítást, jó hangulatot és kellemes időtöltést garantál annak érdekében, hogy jól érezzék magukat és a randi is remekül sikerüljön.

Biztosan érezte már úgy, hogy csak egy szobára volt szüksége ahhoz, hogy a párjával feldobják egymás napját és friss erővel folytassák a munkát vagy bármi mást. Nos, most ez a szoba biztosítva van, akár pár órára is.

Azon párok számára is nagyon jó lehetőség a búvóhely, akiknek lakótársuk van és ezért folyamatosan amiatt izgulnak, hogy mikor jönnek haza vagy nyitnak be. Amennyiben szeretné lefoglalni a búvóhelyet, telefonon keresztül is megtörténhet az egész. A foglalás és minden más csakis az érintett feleket érinti, senki más nem fog tudni róla.