Bőrönd minden változatban

Bőröndök minden változatban

Bőröndök minden változatban

Az utazásnak van néhány elengedhetetlen kelléke. Ezek közül talán a bőrönd az, amit mindenképp magunkkal kell vinnünk, hogyha nem szeretnénk otthon hagyni a szükséges dolgainkat.

Van, aki a keményfedeles változatra esküszik, míg más inkább a vászonborításra voksol. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Mivel a bőröndöt alaposan meg lehet pakolni, ezért szükség van kerekekre a mozgatásához, viszont ezzel egyben ez lehet a legsérülékenyebb része is.

Noha a teherbírása egy minőségi bőröndnek igazán nagy, viszont nem biztos, hogy kibírja a reptéri bánásmódot és ilyenkor elsősorban a kerekek sérülhetnek meg. Ezért érdemes olyan modellt választani, aminek a kerekei nem állnak ki és amennyiben lehet, akkor legyenek gumiból, mert ezek nem csak csendesek, de sokkal jobban tolerálják a talaj egyenetlenségeit.

A reptéren kényelmesebb egyik terminálból a másikba sietni, hogyha minőségi bőrönd áll a rendelkezésünkre. A taskagaleria.hu kínálatában minden változat megtalálhat, minőségi kivitelben

Print Friendly, PDF & Email