Barbie autó – szórakozás és fejlesztés egyben

barbie autó

Barbie autó

Amikor babákkal játszanak, a kislányok történeteket, jeleneteket és cselekményeket találnak ki. Hogy a játék érdekesebb legyen, szükségük van részletekre és kiegészítőkre: díszes ruhákra, ékszerekre, házakra, bútorokra és járművekre.

A Barbie autó változatossá teszi a szokásos szórakozást. A modellek különböző méretű babákhoz kaphatóak. Nézze meg, hogy a gyermeke melyik babájával játszik a legtöbbet, majd válasszon kocsit hozzá! A legtöbb modellt 1 vagy 2 utas számára tervezték. Válasszon Barbie autót a gyermekével együtt, mert ez garancia arra, hogy sokáig tetszeni fog neki és hetekig vagy hónapokig fog játszani vele! A játékautók nemcsak szórakoztatóak, hanem nagyszerű módot szolgáltatnak arra is, hogy sok érdekes dolgot tanítson meg a gyermekének.

A segítségükkel a szülők megtaníthatják a közlekedési szabályokat és az úton való biztonságos viselkedést. Rajzoljon útjelzőket papírra vagy használjon színespapírból készült lámpákat. Hogy a Barbie autó kiválasztása könnyű és gyors legyen, bátran tehet fel kérdéseket a tanácsadóinknak.