Bábfigurák bio alapanyagokból

Bábfigurák

A szülők többsége a széltől is óvná a gyermekét. Persze lehetetlen őket mindentől megvédeni, de egy kis odafigyeléssel rengeteget lehet tenni a biztonságuk érdekében. Például a hagyományos festékkel színezett bábfigurák hosszú távon gondot okozhatnak a nyálban való oldódás miatt.

Szerencsére, a Clever Puppets már piacra dobott olyan termékeket is, amelyek bio alapanyagok felhasználásával készültek. Azonban a szülőknek ügyelniük kell arra is, hogy bababarát tisztítószerekkel mossák ki őket.

A kínálatban vannak olyan bábfigurák, amelyek a ház körüli állatokat mintázzák. Őket biztosan hamar felismerik majd a kicsik. Persze, lehetőség nyílik az ismereteik bővítésére is, mert a webshop készletében van elefánt, medve, bagoly és víziló.

A szülők bátran mesélhetnek a kicsiknek ezekről a fajokról, hiszen így sokkal könnyebb lesz kitalálni a hozzájuk kapcsolódó történeteket. Akár egy-egy közismert, állatos mese is színre vihető a bábfigurák használatával. A megvásárlásuk az óvodák, bölcsődék és általános iskolák esetében is praktikusnak bizonyul.