utcai lámpa

Az utcai lámpa szerepe a hangulatkeltésben

A kültéri világítás ugyanolyan fontos, mint a házon belüli. Inspiráló fényforrások széles választékát kínáljuk, amelyekkel felejthetetlen világítási elrendezéseket hozhat létre. Az utcai lámpa választékunk a vintage stílusú modellektől kezdve, a modern oszlopokon át a dekoratív homlokzati reflektorokig terjed.

Fedett teraszra, erkélyre és verandára bátran akaszthat mennyezeti lámpákat. Ezek lehetnek felülre szerelt lámpatestek vagy függőlámpák és szolgálhatnak fő fényforrásként. Tökéletes megvilágítást biztosítanak minden szabadtéri asztalnál lévő összejövetelhez. A fekete utcai lámpa univerzális színű, így tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti vagy terasz dekorációjához. Akasszon dekoratív fali lámpát a falra, hogy támogassák a fő fényforrást és kellemes hangulatot teremtsenek!

Egy utcai lámpa nemcsak világításként, hanem egyedi dekorációként is funkcionál. Ne feledje gondosan kiválasztani a kültéri lámpákat, ellenkező esetben a háza úgy nézhet ki, mint egy kastély vagy egy műemlék. Ez pedig a giccs érzetét keltheti.