Az infrapanel az egész családnak gondját viseli

Infrapanel

Infrapanel

Meguntuk a régi, hagyományos radiátort? Porfogónak gondoljuk, ami az allergiánkat is csak súlyosbítja? Az infrapanel minden szempontból előnyös megoldást jelent. Mindenekelőtt modern külleme nem dúlja fel az otthonunkban kialakított stílust.

Életviteli szempontból is nagyon praktikus. Bebizonyították, hogy nemcsak az ízületi problémákon, hanem a vérkeringésen is segít. Ezek mellett, a méregtelenítési procedúrákat is felgyorsítja.

Gondját viseli a virágainknak is, ugyanis a kellemes hő miatt gyorsabban fejlődnek. Az infrapanel a www.elektromoskonvektoro.hu honlapról rendelhető meg. A beszerzéshez hasonlóan, a felszerelés is könnyű. Aggathatjuk oldalfalakra, de a mennyezetre is.

Ha szükségesnek gondoljuk, vásárolhatunk tárolót is hozzá, ami stabilan rögzíti a fűtést szolgáló készüléket. Oda lehet vinni, ahová csak szeretnénk, a görgőkkel ellátott készülékének köszönhetően. Az említett honlapon fa- és alumíniumkerettel rendelkező infrapanel közül válogathatunk, de keret nélkülire is eshet a voksunk.