cerave sa bőrsimító hidratáló krém

Az ekcémán is segít a Cerave SA bőrsimító hidratáló krém

A Cerave SA bőrsimító hidratáló krém olyan gyengéd kémiai hámlasztók keverékét használja, mint a szalicilsav és tejsav. Ezek gyengéden bontják a felszíni elhalt hámsejtek kötéseit, miközben nem érintik az alatta megbújó új, friss sejteket.

A sejtek feltárása azonnali kiszáradást okoz, ami az ekcémára hajlamos bőr esetén szinte azonnal megtörténik. Ezért a Cerave SA bőrsimító hidratáló krém komponensei között megtalálható hialuronsav akcióba lép és erőszakkal a sejtekhez köti a vizet, miközben egy lipid komplex sértetlenül tartja a nedvességgátat, hogy megakadályozza annak idővel történő távozását.

Mindezt teszi anélkül, hogy úgy éreznénk, a kezünk be van kenve, mindeközben a bőrön szomjoltó és elégedett érzést hagy. A Cerave SA bőrsimító hidratáló krémnek, akárcsak a márka többi termékének, gazdag és tökéletes az állaga, de még az ekcémás bőrön is könnyen beszívódik.

Tökéletes egyensúlyban van benne a nyugtató, védő, sokáig tartó és nem zsírosító hatás. Így a felvitel után nyugodtan folytathatjuk az életünket, ragacsos érzet nélkül.